Latest news

Gisteren sloeg helemaal nergens meer op als je het mij vraagt. Duidelijk het beste feest van 2007. Guilty,PPP,Black,Kissey,Cinna,Melodee,Dimlite,Louis,Comtron,MarcMac brachten the good music. En de crowd was beregezellig.

Alle artiesten voelden the movement. Jah wat wil je nog meer. Oohja dat je alles op film hebt natuurlijk, jaaaaaa. En die shit is alleen verkrijgbaar voor mensen die dik the movement supporten. Holla @ ur boy en je krijgt een copy als je het verdient. Freestyles, shoutouts optredens remixes ALLES!!! Je kan ook gewoon wachten tot de officiƫle site online komt.

Ik post nog een track die precies de vibe weergeeft van gister. Misschien binnenkort nog een complitatie cd van welcome 2 detroit.

Domu – Dangerous Times (Simbad Remix)
http://www.speedyshare.com/893205327.html