Latest news

Exclusives

Zo nu en dan wil je ook shit horen die nog nooit hebt gehoord TOCH?? Wij proberen je dat te brengen… dus heb je nog tracks die iedereen moet horen stuur die shit op. Deze week brengen we je die Common Selma HiJack Show omdat ik zelf constant losga erop. Geproduceerd door Dilla & ?uestlove…..
Daarna iets van Flying Lotus wat gehoord moet worden. Flying Lotus die zowiezo op het eerste The Movement feest aanwezig zal zijn met La Melodia, FullCrate, Civil enzo. Ik ga niet eens verder. Heb nu al zin erin.
Trouwens we hebben wat meer feedback en respons van de mensen nodig die de blog bekijken, voor als we met die echte site komen. Dus laat wat horen, je kan comments geven en shit.

Common – The Selma HiJack Show ( Electric Circus Outtake)

Flying Lotus – Princess Toadstool

Mr Oizo – $tunt$ ( Flying Lotus Remix)