Latest news


Aight peeps

Na een heerlijk december met Madlib en Welcome 2 Detroit hebben we nog een gettogether voordat we 2007 goed kunnen afsluiten. Georgia Anne Muldrow en Dudley Perkins ook wel bekend als G&D zijn in Breda! Ook MED laat zn face en natuurlijk wat lyrics horen tijdens Krushz: Stones Throw Night op 27 december in Mezz, weliswaar in Breda but who cares, half uurtje als de trein snel rijdt.
Die shit begint om 21.00 en zal wel volgen met een heerlijke afterparty. Maar maak je geen zorgen om de treinen. Het Zuiden en de NS hebben door dat ze ook nachtreinen moeten laten rijden zoals in de Randstad, dus als je met de trein gaat, geen haast meer om de laatste te halen.
Oja kaartjes zijn 15 euro dus dat belooft alweer meer dan een live track in een flutzaal.

Ik zou zeggen check die joints nog even op myspace als je niet weet hoe Dudley of Georgia Anne klinken op myspace.com/georgiaanddudley, of check of je hun tape kan vinden genaamd The Message Uni Versa….