Latest news

Future Vintage met Melodee, Radna en Tom Trago. Met Future Vintage gaan ze muzikale grenzen over. Van vroege pioniers tot nieuwe helden, via jazz naar hiphop, van Detroit naar Amsterdam.

Melodee is MC, en is natuurlijk beter bekend samen met I.N.T als La Melodia. Al van jongs af aan werd Melodee door haar ouders in aanraking gebracht met soulmuziek, en dat is nog steeds terug te horen in de soulvolle hiphop die ze tegenwoordig maakt. Daarnaast host ze regelmatig feesten in clubs, waar Tom Trago ook te vinden is. Deze DJ draait als residence in Paradiso en Jimmy Woo, maar wordt ook steeds vaker in het buitenland geboekt. Naast platen draaien, produceert Tom ook zelf muziek, speelt hij piano en organiseert hij 08 Bar feesten, waar producers hun eigen beats mee kunnen nemen. Radna is sinds het prille begin bij Lijn5 betrokken achter de schermen en hoor je in andere programma’s voorbijkomen als razende reporter. Verder schrijft ze voor Oor en State Magazine. bron: lijn5.com

Bij Future Vintage hoor je die good music, die wij hier ook supporten. Dus luister het gewoon elke week. http://www.lijn5.com/ . Deze week is er een interview met Guilty Simpson, waar je ook dingen van zal horen op Moovmnt.com.