Latest news

Wat voor leuks heeft jordan ons allemaal te vertellen in 2008? Laat me jullie maar eens op de hoogte stellen want het heeft mij namelijk heeeeeeeeeeeel erg blij gemaakt. Sowieso worden alle Jordans nogmaals gereleased maar dan in Countdown Duo Packages. Hier hebben we in 2007 al 1tje van gezien de release van Jordan 1 en 22 in een pakketje. Nu komt in Januari de volgende duo uit namelijk de Jordan 10 en 13.

De Countdown Duo packets releases houdt in dat ze dus alle 22 Jordan modellen opnieuw releasen daar zijn dus 11 maanden voor nodig, en dan zullen ze in de laatste maand volgend jaar december dus de nieuwe en laatste Jordan die gemaakt zal worden releasen, aangezien jordan zelf onder ‘t getal 23 speelde is ‘t logisch 23 modellen te hebben inplaats van 22.

Ik kom net zelf thuis van mijn vrienden bij Nike en heb weer 4 paar Air Force Ones gekocht, en wat mij dus echt blij heeft gemaakt is de aankondiging van de Jordan fusion modellen waarvan er een paar in 2008 released zullen worden. Hier maken ze fusions van Jordan’s en Air Force Ones. Ik vind zelf alle Jordan’s mooi maar vind maar 5 modellen egt mooi om onder mijn kleding te dragen en dit is dus de ideale oplossing want ik HOU met AL MIJN HART van Air Force One’s! Dus hier aanschouw alvast een preview van de:

-Nike Air Jordan 12 X Air Force 1 Mid Fusion

-Nike Air Jordan 5 X Air Force 1 Mid Fusion (gatver schitterend gewoon!!)

-Nike Air Jordan 3 X Air Force 1 Fusion

ooow ja en ik vergeet bijna nog een best leuke special edition release van de Jordan 1. Ik weet niet hoe ze erop zijn gekomen maar Jordan heeft besloten een schoen samen met Levi’s te maken. Met een soort van jeans stof erin verwerkt, is tog best dope geworden. check it out:

-Nike Air Jordan I X Levis 501 – 23/501

Dus je weet wat je te doen staat dit jaar, veeeel sparen!

-Steph-