Latest news

Coultrain, Steve Spacek, Outlines

3 artiesten voor sommigen bekend voor andere niet.

Coultrain heb je gezien bij Welcome to Detroit, hij was toen de zanger bij PPP. Deze man komt met een eigen album The adventures of Seymour Liberty. Van dat album kan je alvast Green beluisteren.

Steve Spacek komt in 2008 weer hard. Hij doet nog steeds zijn eigen ding. En over zijn nieuwe album “Black Pocket” zeg ik verder niks. Luister gewoon even Field, en bepaal zelf. Zet je speakers wel luid, anders telt je mening niet. Steve komt niet alleen hard, hij doet het ook gewoon rustig met Amplified. Ren naar de recordstore en koop zijn albums.

The Outlines was ik zelf een beetje vergeten tot ik een mix van Nilsoul hoorde waar Just a little lovin’ op stond. Gelijk zin in de zomer door deze track, deze shit moet gewoon gedraaid worden in de club (weer een nieuwe missie voor The Movement). Luister ook even Waitin in line.

Luister dit alvast, dan komt later nog deel 2 van Kev Brown Talkin Bout Sessions….