Latest news

Guilty Simpson laat even horen dat Detroit niet alleen draait om producers maar ook mc’s met harde flows, rhymes en verhalen en dat is te horen op zn debuutalbum. Die komt trouwens pas 25 maart uit dus check die shit!
Om te beginnen met Getting Bitches een echte banger voor in de auto dat gaat over…. geld verdienen (what’s new?). In My Moment geeft ie een big shout out naar alle Detroit artists en die synths zijn gewoon lekker aanwezig. Als laatste track The Real Me geproduceerd door Black Milk. Precies zoals Guilty aan t begin zegt: ”That sound beautiful right there.” And damnit it does.

Enjoy & thanks to Teko

Owja en voor t geval je t nog niet wist: Guilty komt samen met Percee P naar Waterfront op woensdag 27 februari a.s. om 20.00 uur en dat voor maar 12,50 jaaawel

Als je daar niet bent, ben je nergens.